آموزش اینستاگرام

استفاده از گزینه hide در اینستاگرام

اگرچه همه میدانیم که اکثر افراد در شبکه اجتماعی اینستاگرام دارای صفحه کاربری هستند اما بسیاری از افراد به دلایل گوناگون دوست ندارند دیگران از فعالیت آنها و پست هایی که منتشر میکنند با خبر باشند. یا دلایل زیادی وجود دارد که یک فرد تصمیم می گیرد که برخی از پست های خود را از صفحه کاربری خود در اینستاگرام پاک کند. برای مثال ممکن است یک شخص نخواهد افراد دیگر تصاویر او را مشاهده کنند. خوب است بدانید برای این کار اصلا نیازی به حذف کردن تصاویر خود از صفحه اینستاگرامتان ندارید. منظورمان این است که  می توانید کاری کنید تصاویر برای شما در صفحه تان  ذخیره شود اما دیگران نتوانند آن ها را مشاهده نمایند. در واقع با استفاده از این ویژگی شما به جای حذف کردن تصاویر خود، آن ها را از دید دیگران مخفی خواهید کرد. با انجام دادن این کار، همانطور که گفته شد این تصویر برای شما به صورت آرشیو در خواهد آمد. در این مقاله آموزشی قصد داریم  به شما آموزش دهیم که چگونه میتوان از گزینه hide در اینستاگرام استفاده کرد.

مخفی کردن پست ها در اینستاگرام

بهترین کار برای اینکه دیگران نتوانند به راحتی وارد صفحه شما شوند و فقط افرادی که شما اجازه میدهید به پست هایتان دسترسی  داشته باشند بهتر است در گام اول صفحه خود را به صفحه خصوصی تبدیل کنید. حتما میدانید که در این صورت فقط افرادی که شما اجازه میدهید در لیست فالوورها و دنبال کنندگان شما باشند قادر هستند پست های شما را ببینند و با لایک و کامنت در پست ها با شما ارتباط برقرار کنند.

برای اینکه پست های خود را در اینستاگرام از دید کاربران مخفی کنید باید بعد از باز کردن برنام اینستاگرام و انتخاب پست مورد نظر روی آیکون سه نقطه که در بالای تصویر شما قرار دارد، کلیک کنید. در این مرحله یک پنجره برای شما باز می شود که دارای یک سری تنظیمات است. گزینه اول یا همان Archive را انتخاب نمایید. با انتخاب کردن این گزینه، این پست به صورت آرشیو در خواهد آمد و  آن تصویر فقط برای شما قابل نمایش خواهد بود و افراد دیگر نمی توانند آن تصویر را ببینند. البته به این نکته هم توجه داشته باشید که تمامی کامنت ها و لایک های افراد برای آن تصویر، در مکانی که تصویر شما آرشیو شده است، باقی خواهد ماند. اما این حسن وجود دارد که تصویر شما از دید دیگران پنهان می ماند بدون اینکه از صفحه شما پاک شده باشد و یا لایک و کامنت های مربوط به آن پست از دست برود. زمانی که شما از این قابلیت استفاده میکنید هر زمان که بخواهید میتوانید دوباره پست های آرشیو شده خود را به صفحه اصلی اینستاگرامتان بازگردانید.

خارج کردن یک پست از حالت مخفی

برای اینکه بتوانید یک پست مخفی شده را از حالت Hide خارج کنید ، پس از وارد شدن به برنامه اینستاگرام ، وارد قسمت پروفایل خود شوید و  به قسمت آرشیو تصاویر وارد شوید. تصاویر آرشیو شده برای شما باز خواهد شد. تصویر مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس روی آیکون سه نقطه که در بالای تصویر قرار دارد بزنید تا یک پنجره برای شما باز شود. در پنجره ای که برای شما باز می شود، گزینه اول را که Show on Profile نام دارد، کلیک کنید تا دوباره آن تصویر در اکانت شما قرار گیرد.

در این مقاله به شما توضیح داده شد که به راحتی می توانید تصاویر پروفایل خود را مخفی کنید اما این بدین معنا نمی باشد که شما آن تصویر را حذف کرده اید. در واقع با این کار شما پست های خود را آرشیو خواهید کرد و در هر زمانی که می خواهید می توانید از آن استفاده نمایید. به این معنا که تصویر فقط Hide شده است و هر زمانی که تصمیم داشته باشید میتوانید دوباره از آن استفاده کنید.

استفاده از گزینه hide برای مخفی کردن story در اینستاگرام

در جریان باشید که شما میتوانید استوری های خود را هم از دید دیگران مخفی کنید. برای این کار دو روش وجود دارد که به سادگی میتوان از آنها استفاده کرد. اینستاگرام این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا استوری خود را از دید برخی کاربران مخفی کنند. یکی از آپشن های بسیار عالی اینستاگرام مربوط به قابلیت‌هایی است که برای کاربران تدارک می بیند.  قابلیت‌های این اپلیکیشن روز به روز در حال افزایش هستند و تیم توسعه دهنده اینستاگرام همواره تلاش کرده است که در آپدیت های جدید امکانات بهتری برای کاربران فراهم کند. یکی از قابلیت‌هایی که در اینستاگرام به تازگی مورد بهره برداری قرار گرفته است، قابلیت استوریز (Stories) است. به وسیله آن، ویدئوهایی را به مدت ۲۴ ساعت در معرض دید فالوورهایشان بگذارند.

هنگامی که پستی را از طریق استوری اینستاگرام به نمایش میگذارید، تمام فالوورهایتان قادر به مشاهده آن خواهند بود. اما اگر بنا به دلیل خاصی تمایل نداشته باشیم که فرد یا افرادی استوری ما را مشاهده کنند، جه کار باید کرد؟ آیا این امکان وجود دارد که استوری خود را از دید فرد یا افراد خاصی پنهان کنیم؟ خوشبختانه اینستاگرام این امکان را فراهم کرده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا تصمیم بگیرند که استوری خود را نمایش داده یا از دید مخاطبان مخفی کنند.

چگونگی مخفی کردن استوری اینستاگرام

برای پنهان کردن استوری اینستاگرام دو روش وجود دارد . ما در  ابتدا به شرح روش اول می‌پردازیم و سپس روش دوم را برای شما عزیزان شرح می‌دهیم.

روش اول: از طریق پروفایل کاربر مد نظر

در روش اول شما انتخاب میکنید که چه کاربر یا کاربرانی نباید استوری شما را ببینند. برای این کار باید به پروفایل مخاطب مد نظرتان رفته و از این طریق دسترسی وی به استوری اینستاگرام خود را متوقف سازید. این روش در شرایطی کاربرد دارد که قصد داشته باشید استوریز اینستاگرام خود را از دید کاربران خاص پنهان نمایید. برای انجام این عمل مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا به پروفایل کاربر مد نظر رفته و سپس آیکون سه نقطه موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را بزنید. این آیکون در نسخه آی او اسی اینستاگرام شبیه به یک خورشید است. نهایتا از بین گزینه‌های موجود، گزینه Hide Your Story را انتخاب کنید. با انجام این عمل فرد مد نظر دیگر نمیتواند استوری اینستاگرام شما را ببیند. به بیان دیگر با انجام این عمل استوری های شما در اینستاگرام از دید وی پنهان خواهد بود. می‌توانید این عمل را برای هر تعداد افرادی که تمایل دارید قادر به مشاهده استوریز شما نباشند انجام دهید. در نظر داشته باشید که با طی کردن مراحل مشاهده و انتخاب گزینه Unhide Your Story می‌تواند دسترسی فرد مورد نظر را به شرایط عادی بازگردانید.

روش دوم: استفاده از منوی تنظیمات پروفایل خودتان

می توان گفت استفاده از این روش به مراتب کاربردی‌تر از روش اول است. این روش مخصوص زمانی است که شما قصد دارید دسترسی افراد زیادی را به استوری های خود محدود کنید. در این روش از منوی تنظیمات اکانت خودتان استفاده میکنید. به منظور مخفی کردن استوری اینستاگرام اکانت خود با استفاده از این روش مراحل زیر را طی کنید: در گام اول شما باید به پروفایل اکانت خودتان مراجعه کنید سپس آیکون سه نقطه موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را بزنید. اکنون باید گزینه Story Settings را انتخاب کنید. سپس گزینه Hide Story From را انتخاب کنید.در این شرایط  لیستی از فالوورهایتان نمایان می‌شوند که یک دایره در گوشه سمت راست نام هر یک از آن‌ها موجود است. با لمس هر یک از این دایره ها و تیک دار شدن آن ها، آن کاربر مورد نظر دیگر به استوری های شما دسترسی ندارد. توجه داشته باشید که میتوانید هرتعداد کاربری که میخواهید انتخاب کنید. وقتی کارتان به اتمام رسید گزینه Done را انتخاب کنید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن