آموزش اینستاگرام

آشنایی با بخش close friends اینستاگرام

داستان ها به علت به اشتراک گذاشتن محتوای غیررسمی بجای یک پست رایج، به سرعت به یک خصیصه محبوب در اینستاگرام تبدیل می شوند، اما لازم نیست که توسط همه دنبال کنندگان شما دیده شوند- خصوصا اگر تعداد زیادی از این دنبال کنندگان از همکاران و همکاران قبلی کالج گرفته تا دوستان و نزدیکان فعلی شما باشند. در این حالت ، ویژگی close friends شبکه اینستاگرام می تواند یک راه حل خوب باشد.

ویژگی close friends اینستاگرام چیست؟

دوستان نزدیک اینستاگرام لیستی قابل تنظیم از کاربرانی است که دوست دارید بیشترین داستانهای خود را با آنها به اشتراک بگذارید. این ویژگی طوری طراحی شده است که به شما کمک کند تا فوراً آن داستانهای صمیمی تر را با افرادی که به نظر شما نزدیکترین افراد به شما هستند به اشتراک بگذارید(چه آنها را دنبال می کنید یا نه).

در این زمان، دوستان نزدیک را فقط میتوان برای داستانها استفاده کر نه برای به اشتراک گذاری دیگر خصیصه های اینستاگرام مانند پستها و پیامهای مستقیم.

چگونه می توان از دوستان نزدیک در اینستاگرام استفاده نمود

ویژگی Close Friends اینستاگرام فقط در برنامه رسمی موبایل اینستاگرام برای iOS یا Android قابل استفاده است. شما نمی توانید از آن در Instagram.com در یک مرورگر وب استفاده کنید. دستورالعمل های زیر را میتوان برای هر دو برنامه Instagram iOS و Android اعمال کرد.

۱- برنامه اینستاگرام را در دستگاه iOS یا Android خود باز کنید و در صورت لزوم ، وارد حساب کاربری خود شوید یا به حسابی که مایل به استفاده از آن هستید بروید.

۲- با ضربه زدن روی دکمه شخص در منوی پایین ، به صفحه مشخصات خود بروید.

۳- روی دکمه منو در گوشه سمت راست بالای صفحه اصلی ضربه بزنید.

۴-  در منوی عمودی که از سمت راست حرکت می کند ، روی دوستان نزدیک ضربه بزنید.

۵- لیستی از کاربران پیشنهادی برای اضافه کردن به ترتیب کسانی که بیشتر با آنها تعامل داشته اید نشان داده می شود.

بر روی دکمه سبز افزودن در کنار هر کاربر ضربه بزنید تا آنها را به لیست دوستان نزدیک خود اضافه کنید یا از قسمت جستجو در بالا استفاده نمایید تا نام یا نام کاربری را تایپ کنید تا به سرعت یک دوست خاص پیدا و اضافه کنید.

توجه: وقتی دوستان نزدیک را به لیست خود اضافه می کنید، به کاربران اطلاع داده نمی شود. برای دیدن لیست می توانید روی فهرست خود در بالا ضربه بزنید. در حال حاضر هیچ حد مشخصی در مورد تعداد کاربرانی که می توانید به لیست دوستان نزدیک خود اضافه کنید وجود ندارد.

۶- داستانی را با دوستان نزدیک خود به اشتراک بگذارید. روی تصویر نمایه خود در قسمت بالای خانه (یا برگه نمایه خود) ضربه بزنید یا انگشت خود را به سمت راست از صفحه اصلی بکشید تا دوربین فعال شود و یک عکس بگیرید یا یک فیلم ضبط کنید.

۷- روی دکمه Close Friends اینستاگرام در پایین صفحه ضربه بزنید تا فوراً آن را فقط با کاربرانی که به لیست دوستان نزدیک خود اضافه کرده اید به اشتراک بگذارید

۸- برای حذف کاربران از لیست خود در هر زمانی ، به سادگی به فهرست نمایه > منو> دوستان نزدیک> لیست شما بروید و در کنار هر دوست ضربه بزنید تا آنها را از لیست خود حذف کنید. هنگام انجام این کار به کاربران اطلاع داده نمی شود.

چگونه کاربران می دانند که آنها یکی از دوستان نزدیک شما هستند

اگرچه شما می‌توانید در صفحه اینستاگرام هر زمان که کاربران را به لیست دوستان نزدیک خود اضافه و یا آنها را حذف کنید ، به کاربران اطلاع نمی دهد ، اما  هر زمان که داستانی جدید ارسال می کنید، با نگاه کردن به رنگ حلقه اطراف تصویر نمایه شما ، می توانند داستانهای شما را که با دوستان نزدیک به اشتراک گذاشته شده است از داستانهای مشترک که با همه به اشتراک گذاشته اید تشخیص دهند.

کاربران در لیست دوستان نزدیک شما یک حلقه سبز را در اطراف حباب عکس پروفایل شما مشاهده می کنند ، بر خلاف حلقه صورتی که معمولاً در اطراف تصاویر پروفایل برای داستانهای معمولی مشاهده می شود. حلقه سبز تنها روشی است که کاربر می تواند بگوید دوست نزدیک شما است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن