آموزش اینستاگرام

آموزش غیر فعال کردن پیج اینستاگرام

استفاده از شبکه‌های اجتماعی این روزها برای هر فردی به یک عادت و سرگرمی تبدیل شده است و همه کاربران به نوعی از این رسانه‌های اجتماعی در راستای اهداف خود استفاده میکنند. یکی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی که در ایران نیز طرفداران بسیار زیادی دارد، شبکه اینستاگرام است که امکان اشتراک گذاری تصاویر و ویدئوها را به کاربران می‌دهد.یکی از بزرگترین مشکلات ما در استفاده از شبکه های اجتماعی وقتی است که در آن به سر میبریم. بسیاری از ما متوجه گذشت زمان نمیشویم و زمانی به خود می آییم که ساعت زیادی را در فضای مجازی بوده ایم و از کارهای خود عقب مانده ایم. شاید شما هم مثل خیلی از افراد دیگر در این زمان ها تصمیم میگیرید مدتی از دنیای مجازی دور باشید. بسیاری از افراد تصمیم می‌گیرند که با غیرفعال کردن اینستاگرام یا حذف اکانت اینستاگرام برای مدتی این رسانه اجتماعی را کنار بگذارند. هر چند در آپدیت‌های اخیر برای رفع این مشکلات چاره‌ای اندیشیده شده است.
در این مقاله قصد داریم به نحوه دی اکتیو کردن اینستاگرام و حذف اکانت اینستاگرام بپردازیم که به صورت خلاصه و مفید می‌توانید با مراحل حذف کامل اکانت اینستاگرام یا غیرفعال کردن موقتی آن آشنا شوید. در ادامه با چگونگی غیر فعال کردن پیج اینستاگرام آشنا خواهیم شد.

آموزش غیر فعال کردن پیج اینستاگرام یا دی اکتیو کردن اینستاگرام

اگر تصمیم گرفته‌اید که اکانت شبکه اینستاگرام خود را غیر فعال کنید دو گزینه پیش رو دارید ، یا قصد دارید این کار را به صورت موقت انجام دهید تا بتوانید در آینده دوباره از حساب کاربری خود استفاده کنید یا قصد دارید برای همیشه آن را غیر فعال کنید.

در صورتی که قصد شما غیر فعال کردن موقت حساب کاربری تان در اینستاگرام است باید مراحل زیر را طی کنید در این صورت حساب شما موقتا غیر فعال میشود و هرزمان که بخواهید دوباره از آن استفاده کنید با وارد شدن به حساب کاربری تان یا اصطلاحا لاگین کردن در اینستاگرام حساب شما دوباره فعال میشود.
برای دی اکتیو کردن اینستاگرام و یا حذف آن فقط از طریق مرورگر وب می‌توانید اقدام کنید. بنابراین ابتدا به مراحل دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام می‌پردازیم.

برای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام اول باید با مرورگر اینترنتی وارد سایت اینستاگرام شده و با استفاده از نام کاربری و کلمه عبوری که دارید وارد اکانت خود شوید.
سپس با کلیک روی آیکون پروفایل به صفحه پروفایل خود رفته و روی دکمه Edit Profile کلیک کنید.
در این مرحله شما به صفحه  ویرایش پروفایل وارد خواهید شد که با رفتن به انتهای صفحه باید روی گزینه Temporarily disable my account کلیک کنید تا به صفحه دی اکتیو کردن اینستاگرام هدایت شوید. در این قسمت شما باید دلیل غیرفعال کردن اکانت خود را مشخص کنید و سپس رمز اکانت خود را وارد کرده و روی دکمه غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام کلیک کنید.

برای اینکه اکانت خود را دی اکتیو کنید باید به این سوالات پاسخ دهید

Why are you disabling your account: در این قسمت شما  دلیل خود را برای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام بیان خواهید کرد.
To continue, please re-enter your password: در این قسمت نیز به منظور تاییدیه غیرفعال سازی اکانت باید رمز عبور ورود به اکانت خود را وارد کنید.
در آخر روی دکمه Temporarily Disable Account کلیک میکنید ، در این زمان پنجره‌ای برای شما نمایش داده خواهد شد که در این مرحله باید روی دکمه Yes کلیک کنید. کار تمام شده است فقط اینکه فرآیند دی اکتیو شدن اکانت ممکن است تا چند ساعتی طول کشیده یا اینکه بلافاصله با کلیک روی دکمه غیرفعال شود.

فعال کردن دوباره اکانت اینستاگرام

وقتی مراحل گفته شده در بالا طی شود  اکانت شما غیرفعال میشود و صفحه شما دیگر برای دیگران در دسترس نخواهد بود. در این صورت اگر به صفحه شما مراجعه کنند پست‌های منتشر شده نیز نمایش داده نمیشود. حال برای فعال کردن دوباره اکانت اینستاگرام کافی است یک بار نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و مجددا وارد اکانت شوید تا از حالت دی اکتیو خارج شده و مجددا فعال شود.

حذف اکانت اینستاگرام
اگر تصمیم خود را گرفته اید تا برای همیشه اکانت خود را حذف کنید باید این مراحل را طی کنید. اما بازهم تذکر میدهیم که با انجام این مراحل شما برای همیشه اکانت خود را از دست میدهید و ممکن است دیگر نتوانید با آن نام کاربری به دنیای اینستاگرام بازگردید. برای این منظور باید به صفحه حذف اکانت اینستاگرام مراجعه کنید.
در این مرحله از بخش Why are you deleting your account دلیل حذف کردن اکانت خود را انتخاب میکنید. بعد از انتخاب علت حذف اکانت در بخش To continue, please re-enter your password نمایش داده می‌شود که باید رمز اکانت فعلی خود را در آن وارد کنید.


در نهایت روی دکمه Permanently delete my account که کلیک میکنید، برای تایید نهایی اینستاگرام از شما سوال خواهد پرسید که در صورت تایید شما برای مطمئن بودن حذف اکانت باید روی دکمه OK کلیک کنید. با انجام این مراحل اکانت شما پاک شده و کلیه اطلاعات آن برای همیشه از بین خواهد رفت. هر زمان که  تصمیم گرفتید دوباره از اینستاگرام استفاده کنید باید یک نام کاربری جدید ساخته و مجددا با اکانت جدید وارد شوید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن